Toplumsal Değişim Perspektifinden Göç Sosyolojisi Kitabını İndir Oku Bilgi
Toplumsal Değişim Perspektifinden Göç Sosyolojisi kitabı 284 sayfadan oluşan Türkçe dilinde 13.5 x 21 cm ölçüsünde Karton Kapak olarak 09.09.2020 tarihinde Kadir Canatan tarafından yazılarak ESKİYENİ YAYINLARI tarafından basılıp piyasaya sürülmüştür. Toplumsal Değişim Perspektifinden Göç Sosyolojisi kitabı 65405465465640 ISBN numarası ile kayıtlıdır.
Toplumsal Değişim Perspektifinden Göç Sosyolojisi Kitabını PDF İndir Oku Açıklama
Göç olayı sosyolojide kendi başına bir olay değildir. Daha geniş çerçevede bakıldığında toplumsal değişme sorununun bir parçasıdır. Bir başka deyişle göç, toplumsal değişmenin hem nedeni hem de sonucudur. Bu nedenle göç olayının toplumsal değişme perspektifinden yorumlanmasının doğru bir bakış açısı olduğuna inanıyoruz. Göçü yasaklamak ya da engellemek toplumsal değişmeye karşı durmaktır. Karşı çıkmak yerine, tüm toplumsal değişmeler gibi onu da yönetmek ve yönlendirmek gerekiyor. Elinizdeki kitapta göç sosyolojisinin en temel sorularına cevap aranmaktadır. İnsanlar neden göç ediyorlar? Göç hareketlerinin belirli kalıpları var mıdır? Göçmenler hangi aşamalardan geçerek yerleşik topluma entegre oluyorlar? Nereye kadar uyum sağlıyorlar? Hükümetler ne tür göç ve göçmen politikaları izliyorlar? İşte, tüm bu sorular enine boyuna tartışılmaktadır!
Toplumsal Değişim Perspektifinden Göç Sosyolojisi Kitabını PDF İndir Kategori
Toplumsal Değişim Perspektifinden Göç Sosyolojisi Kitabı Yayına Çıktığı 09.09.2020 Tarihinden İtibaren Toplamda 15 Kişi Tarafından Okunmuştur.
Eskiyeni Yayınları yayınevinin tüm kitapları ve eserlerine buradan ulaşabilirsiniz..